superstorm

Обичам да снимам, използвам главно телефона си - Samsung Galaxy S7. Тук ще качвам някой от снимките, които смятам, че са по-интересни и ще се опитам да давам и малко допълнителна информация за всяка от тях - къде и какво е снимано и как да стигнем до там.


Публикувано на 05/08/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Кашински водопад - трак

Малко данни от часовника за разходката до Кашинския водопад. Два километра и половина е разстоянието с близо 200 метра денивелация. Като време - 30-40 минути разходка от село Кашина, като през цялото време се върви по широк черен път.

Кашински водопад - трак | Uploaded picture

Публикувано на 22/07/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Кашински водопад "Скоко"

Още една снимка от същия водопад. Мястото си заслужава да бъде посетено именно заради липсата на туристи. Тук беше направо празно, в сравнение с Фотинските водопади. Дано се запази такова, че иначе се губи малко от чара и красотата на тези места.

Кашински водопад "Скоко" | Uploaded picture

Публикувано на 22/07/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Кашински водопад "Скоко"

Скоко, Скока, Скакля .. май повече водопади така се казват. Този специално се намира близо до Мелник - на 30-40 мин. пеша от село Кашина. До селото се стига с кола. Реално погледнато и до водопада може да се стигне с кола, но трябва да е по-висока и 4x4 .. ама пък защо да го правим, след като можем да се разходим.

Кашински водопад "Скоко" | Uploaded picture

Публикувано на 14/07/2020 Харесвания (1) Коментари (0)

Ресторант Валявица

И докато сте около Сепарева баня и търсите, къде да похапнете - няма да сгрешите ако посетите ресторант Валявица. Хващате пътя за Паничище и ще го видите на един от по-широките завои от дясната страна. Добро обслужване, вкусно и много приятна атмосфера. Пробвайте.

Ресторант Валявица | Uploaded picture

Публикувано на 14/07/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Водопад Горица

Или така наречения Овчаренски водопад. Много красив и същевременно лесно достъпен. Стига се до него след има няма 5 минутки ходене по добре оформена пътечка със стълбички. Водопадът се намира над село Овчарци, в близост до Сепарева баня. Ако имате път натам, непременно го посетете - гледката си заслужава.

Водопад Горица | Uploaded picture

Публикувано на 10/07/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Фотинските водопади

Първият от Фотинските водопади, също много красив, както и останалите два. Щом тръгнете по пътеката от беседката - на разклонението в ляво, в дясно се стига до втори и трети.

Фотинските водопади | Uploaded picture

Публикувано на 10/07/2020 Харесвания (0) Коментари (0)

Фотинските водопади

Красиво и живописно място! Намира се на около час път пеша от село Фотиново. Пътят води до беседка и от там се спускате на долу в дерето, до водопадите - общо три на брой. На снимката се виждат вторият и третият водопад.

Фотинските водопади | Uploaded picture